OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering | Mijn Autoverzekering Vergelijken

Bent u op zoek naar een goede autoverzekering? En betaalt u het liefst zo’n laag mogelijke verzekeringspremie? Dan bent u bij OHRA aan het juiste adres. Als u kiest voor de OHRA autoverzekering, dan profiteert u namelijk van enkele voordelen. De lage premie is daar slechts één van. U heeft bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om de autoverzekering samen te stellen op basis van uw wensen! Iedere OHRA autoverzekering beschikt natuurlijk over de verplichte WA-dekking. U kunt deze gemakkelijk uitbreiden totdat u de juiste verzekering voor uw auto heeft. U betaalt dus alleen voor hetgeen je nodig hebt.
 
Klik hier om uw premie te berekenen
 

Autoverzekering OHRA: WA, WA Plus en All-Risk

Wilt u een autoverzekering waarmee u alleen voor de verplichte Wettelijke Aansprakelijkheid verzekerd bent? Dan profiteert u bij OHRA van een zeer lage premie. U kunt de hoogte van deze premie zeer gemakkelijk berekenen op de website van OHRA. Heeft u een auto die nieuw of pas enkele jaren oud is? Dan is het wellicht verstandig om te kiezen voor de WA Plus of All-Risk autoverzekering. Als u niet precies weet welke dekking het beste bij u past, dan helpt OHRA u graag bij het vinden van de juiste autoverzekering.

OHRA autoverzekering uitbreiden met extra dekkingen

U kunt de drie bovengenoemde basisdekkingen uitbreiden met extra dekkingen, ook wel Modules genoemd. Extra dekkingen waar u uit kunt kiezen zijn onder andere Extra dekking Schade InzittendenExtra dekking Aanvullend Pakket en Extra dekking Pechhulp Nederland. Op de website van OHRA vindt u uitgebreide informatie over alle basisdekkingen en over de modules waarmee u uw OHRA autoverzekering uit kunt breiden. Zo kunt u de autoverzekering samenstellen waarmee u betaalt voor dat wat u belangrijk vindt. Niet meer, niet minder. U betaalt dus nooit te veel met een autoverzekering van OHRA.

Autoverzekering OHRA: Eenvoudig schade melden

Heeft u schade aan uw auto? Dan dient u dit zo snel mogelijk te melden bij OHRA. Met de OHRA App bijvoorbeeld kunt u met uw mobiele telefoon gemakkelijk de schade doorgeven. Ook vertelt de App u waar de dichtstbijzijnde garage is zodat u uw auto kunt laten repareren. Heeft u de hulpdienst nodig? Ook daar kunt u met de App eenvoudig mee in contact komen. Natuurlijk kunt u de schade ook telefonisch of schriftelijk doorgeven. U vindt de desbetreffende contactinformatie op www.ohra.nl. Als u schade heeft gemeld, dan hoort u binnen tien werkdagen of de schade invloed heeft op de no-claimkorting van uw OHRA autoverzekering.

Bereken de premie van uw OHRA autoverzekering

Wilt u meer informatie over de basisdekking, over de extra dekkingen of over de OHRA App? Of wilt u eenvoudig en snel de hoogte van uw premie berekenen? Klik dan op de onderstaande button om direct naar de website van OHRA autoverzekering te gaan.

Ga naar Autoverzekering OHRA