Korting op uw autoverzekering

Bent u benieuwd welke autoverzekeringen de meeste korting aan u kunnen bieden? Dan doet u er goed aan om de autoverzekeringen met elkaar te vergelijken want dan ziet u dat u soms wel tot 25% korting kunt krijgen. Als u de autoverzekeringen gaat vergelijken met elkaar dan krijgt u in een overzicht te zien hoe dat het er voor staat voor u. In een oogopslag heeft u in de gaten wat de laagste prijs is voor uw autoverzekering.

Wat is uw top 10?

De top 10 aan autoverzekeringen is per situatie anders. Daarom moet u kijken naar uw leeftijd, schadevrije jaren, adresgegevens en uw kenteken. Ook de tijd dat u verzekerd bent is van belang. De goedkoopste autoverzekeringen worden aan de hand van deze gegevens berekend. U kunt daarbij ook de dekkingsvoorwaarden inzien en met elkaar vergelijken. Het kan zijn dat u al jaren zonder schade rijdt, dan heeft u een goede no claimkorting opgebouwd en dit kan bij veel maatschappijen al oplopen tot wel 80%. Hoeveel schadevrije jaren u heeft, is van invloed op het kortingspercentage van de premie. Als u een no claimbeschermer heeft dan behoudt u bij een schadeclaim de korting die u heeft opgebouwd.

Goedkoopste verzekering

U moet er aan denken dat wanneer u een autoverzekering gaat beëindigen dat dan alleen het aantal werkelijke schadevrije jaren telt. U moet daar daarom ook vanuit gaan wanneer u autoverzekeringen met elkaar gaat vergelijken, voorkom dat u voor verrassingen komt te staan.

Goede kortingen

Er kan een korting zijn van wel 200 euro, dit kunt u dus besparen op uw autoverzekering. Het is daarom goed dat u de diverse autoverzekeringen met elkaar gaat vergelijken en zicht krijgt op de mogelijkheden. Het is zonde als u teveel gaat betalen, dus bereken nu de premie en vergelijk de autoverzekeringen met elkaar zodat u een keuze kunt maken.